Sweetline är ett familjeföretag som drivs av Nina och Henryk tillsammans med deras döttrar. Nina har varit en chokladälskare sen barnsben och när vi öppnade dörrarna till Sweetline var de en dröm som gick i uppfyllelse.

I nästan 20 år har familjen handplockat alla leverantörerna för att kunna erbjuda Sweetline's kunder det bästa av Europas sortiment av choklad. All choklad som finns i sortimentet är först godkänd av Nina och hon känner personligen alla leverantörerna och har besökt fabrikerna i Europa.

Sweetline's första butik öppnades på Frölunda Torg i oktober 1995 och blev snabbt en favorit på Torget samt en av Göteborgs första chokladbutik med inriktning på kundernas individuella smak. Under åren har trenderna i chokladbranschen ändrats och kundernas kunskap har växt. Sweetline har följt med i trenden och utvecklat sortimentet därefter. Allt från den perfekta pralinen till kaffet till ett sortiment av chokladkakor med kakaobönor från olika delar av världen.

Sweetline välkomnar kunder stora som små, yngre som äldre. Små företag som stora företag. Ninas motto är att alla kan hitta något på Sweetline!

För den som har tid eller vill ha något specifikt har Sweetline ett stort utbud av belgiska och spanska praliner som man kan välja fritt från. Få inspiration till presenter som ska ges bort eller kanske en middagsbjudning som ska avrundas med något gott. Köp hem några bitar och avnjut i lugnets vrå, eller en bit på vägen för energins skull. Det finns oändliga möjligheter och tillfällen som en chokladbit kan pigga upp tillvaron med.

För den som har ont om tid erbjuder Sweetline ett fantastiskt sortiment av färdiga presentförpackningar unikt inslagna i Sweetline's egna design.

Sweetline välkomnar kunder som vill komma och njuta av choklad, behöver inspiration för en gåva eller har en chokladfråga. Nina & Henryk kan det mesta om choklad så om Ni saknar något hör gärna av Er till Sweetline. Vem vet? Kanske dyker just Din chokladfavorit upp!