Pralibel
Pralibel är vår huvudleverantör av våra praliner på lösvikten och det företaget som vi har haft längst samarbete med. De tillverkar även sockerfria praliner som vi har i vårt sortiment.

De har höga krav på sin kvalité och har ett utbud på över 150 stycken olika pralinsorter. I sin tillverkning använder de endast de finaste råvarorna och det har lett till att de har utvecklats och vuxit otroligt under de senaste åren. De startade sin verksamhet 1965 men räknas redan som ett av topp företagen i Belgien gällande chokladtillverkning.

Deras utbud av praliner är stort men de har även ett stort utbud av säsong produkter som består av bland annat olika chokladfigurer i olika format och storlekar. Till jul finns det tomtar i alla dess former och till påsk finns det en mäng olika harar och kaniner.


Breyurre
Bruyerre är vår andra leverantör till våra lösviktspraliner som har haft ett samarbete med nu under de sista åren.

Företaget startade 1909 och har många gamla traditioner. Allt började som en dröm och har i över 100 år levt vidare och utvecklats.

De har från första början lagt stor vikt i att använda den bästa råvaran och recept vars hemlighet lever kvar i företaget. Bruyerre har under åren utvecklats och är idag indelad i 4 avdelningar. Där den ena avdelningen är just tillverkningen av handgjord choklad och marsipan. Deras utbud är stort och varierat och deras säsongs praliner erbjuder alltid något utöver det vanliga.


Bombones Ludomar
Bombones Ludomar är vårt nyaste tillskott bland pralinerna. Det är ett familje företag som startade 1948 i Barcelona. Deras strävan genom året har varit att utveckla de traditionella utbuden som finns och göra något unikt med det. Den erbjuder produkter som är tillverkade av 100 % cacao smör som är fria från tillsatser och konserveringar. Deras mål är att tillverka choklad av bästa kvalitet och som samtidigt ska vara en fröjd för alla sinnena


Abtey
Abtey är ett franskt företag som är kända för sin specialitet som består av mörk choklad fylld med rinnande likörsmaker. Företaget grundades 1946 och lever vidare genom sin kreativitet, kunskap och höga kvalité.

Deras utbud är passerad på den kända chokladen som är fylld med rinnande likörer i de flesta smakerna. Deras produkter är unika eftersom de inte använder något sockerlager på in sidan utan enbart mörk choklad av hög kvalité.

Sortimentet av askar är stort och varierat, finns något för alla smaker.


Guyaux
Det franska företaget Guyaux grundades 1931 av Florent Guyaux och drivs idag av andra och tredje generationen. Deras tryfflar är något utöver det vanliga och är ett måste för den riktiga chokladälskaren. Presentförpackningarna finns i olika storlekar och format. De tillverkar även fantastiska askar med blandade praliner och presentkartonger är dekorerad med motiv av franska landskap och monument.

Alla råvaror är valda med otrolig höga krav och ständiga kontroller görs för att behålla högsta kvalitén. Inga tillsatser och inget annat fet än kakaosmör används vid produktion. Allt kontrolleras noggrant och passionen till chokladen och kvalitén finner man i alla deras askar.


Maxim's de Paris
Med Maxim's de Paris kommer den historiska andan in. 1893 öppnade Maxime Gaillard sin första restaurang i Paris och den är i dag världskänd för sin otroliga kvalité, exklusivitet och historiska anda. De finns idag restauranger världen över och deras sortiment har under åren utvecklats och blivit något utöver det vanliga.

Deras sortiment av askar och praliner är stort och utbudet erbjuder något för alla. Alla förpackningarna är unika och det finns ett stort utbud av deras exklusiva metallaskar som är målade av den franska konstnären Georges Goursat.


Stella
Chocolate Stella grundades 1947 av Walter Müller i Schweiz, efter att han under många år arbetat på olika plantage för att kunna lära sig och bli specialist på choklad. Företaget drivs idag av tredje generationen och kunskaperna har bara utvecklats med åren.

Deras specialitet är chokladkakor i alla möjliga smaker och som garanterar en upplevelse för alla. De har ett stort utbud av mörka chokladkakor från olika plantage världen över. Sockerfria chokladkakor i allt från vit choklad till mörk choklad, ett flertal olika sorter och smaker. De har även ett sortiment av ekologiska chokladkakor som har tillverkats under noggranna kontroller.

Det ekologiska är något som de lägger storvikt på och i dags lägget är de bland de mest ekologiskt satsande chokladtillverkarna i Schweiz.